Search Menu

Γιατί «χτυπούν» τόσο πολύ την Ελλάδα;

Η «ουσία» που απoκρύπτουν τεχνηέντως οι επιστήμονες για έναν αιώνα!

Γιατί μας ζητούν τυφλή πίστη στην Επιστήμη;

Dark Light
Από αρχαιοτάτων χρόνων οι Έλληνες πίστευαν ότι η Ελλάδα είναι ο ομφαλός της Γης. Δεν επρόκειτο για μια εγωκεντρική άποψη, καθώς εκτός από τους Έλληνες κι άλλοι αρχαίοι λαοί πίστευαν το ίδιο. Εξάλλου, πίστευαν ότι η κάθε μεριά του πλανήτη αντιστοιχεί και με ένα ξεχωριστό σημείο του σώματός μας. Εμάς, έτυχε ο ομφαλός…
το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στην AllNewz, εν μέσω απανωτών μνημονίων, 26/1/2014

Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι όλα όσα γίνονται είναι στοχοποιημένα μόνο εναντίον των Ελλήνων. Το αντίθετο, από δω έχουμε πει και γράψει χίλιες φορές ότι στόχος της παγκόσμιας ελίτ είναι όλη η ανθρωπότητα, η μείωση του πληθυσμού και η σκλαβιά μέσα από απόλυτο έλεγχο. Όμως κινούνται ύπουλα: Η μέγκενη σφίγγει διαφορετικά ανάλογα ποια χώρα θέλουν να χτυπήσουν στο ‘ευαίσθητο’ σημείο της και τι ρόλο παίζει αυτό το σημείο στο ‘σώμα΄ του πλανήτη μας, στη Γη.

Οι σκοτεινές κοινωνίες που ορίζουν την τύχη του πλανήτη και της ανθρωπότητας τους τελευταίους αιώνες κρατούν στα χέρια τους πολλά μυστικά της αρχαίας γνώσης. Μερικά τα μοιράζονται με δόλο προκειμένου να αποκτήσουν οπαδούς για να χειραγωγήσουν τις μάζες (βλέπε κίνημα Thrive), αλλά τα κρατούν τελείως για δική τους κατανάλωση. Για το πως χωρίζεται ο χάρτης της γης σε σχέση με το ανθρώπινο σώμα έχουμε δει πολλά να γράφονται στο διαδίκτυο και τα περισσότερα είναι ανακρίβειες. Καθόλου τυχαίο… Ποιος είναι, λοιπόν, αυτός ο κοινός ‘χάρτης’ ανθρώπου και γης:

Σε κάθε άνθρωπο υπάρχει ένα δίκτυο νεύρων και αισθητηρίων οργάνων, που τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τον εξωτερικό κόσμο. Επίσης, υπάρχει ένα ενεργειακό σύστημα, το οποίο αποτελείται από 3 ενεργειακά κανάλια (δεξί, αριστερό και κεντρικό κανάλι) και 7 ενεργειακά κέντρα, που φροντίζουν τη φυσική, διανοητική, συναισθηματική και πνευματική μας κατάσταση.

Τα ενεργειακά κέντρα ονομάζονται «τσάκρα», που στα σανσκριτικά σημαίνει «τροχός», και γυρίζουν δεξιόστροφα. Συμβολικά τα παρομοιάζουν με νούφαρα, επειδή μοιάζουν σαν λουλούδια με πέταλα.

Η θέση των ενεργειακών κέντρων αντιστοιχεί σε σωματικό επίπεδο στη θέση των νευρικών πλεγμάτων, όπως μας επιβεβαιώνει σήμερα η ιατρική επιστήμη. Πιο συγκεκριμένα, τα ενεργειακά κέντρα βρίσκονται μέσα στο νωτιαίο μυελό της σπονδυλικής στήλης, για να προστατεύονται από εξωτερικές κακώσεις, εκτός από το πρώτο, που βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Κάθε ενεργειακό κέντρο ελέγχει τα όργανα του σώματός μας, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται, καθώς και τις λειτουργίες του.

Η γνώση για την ύπαρξη αυτού του ενεργειακού συστήματος είναι πολύ αρχαία. Οι αρχαίοι σοφοί είχαν ανακαλύψει την ακριβή θέση των τσάκρα, την αντιστοιχία τους με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, τον τρόπο λειτουργίας, εξισορρόπησης και ενεργοποίησής τους, κυρίως μέσα από το διαλογισμό. Το πρώτο ενεργειακό κέντρο βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης και το τελευταίο στην κορυφή του κεφαλιού.

Κάθε ενεργειακό κέντρο φροντίζει τα όργανα για τα οποία είναι υπεύθυνο και τις λειτουργίες τους, ενώ παράλληλα, όταν είναι σε ισορροπία, χαρίζει στον άνθρωπο σημαντικές ποιότητες για την εξέλιξή του, όπως αθωότητα, σοφία, διάκριση, αυτοκυριαρχία, δημιουργικότητα -ποιότητες και αρετές που ταυτίζονται απόλυτα με εκείνες του Θείου. Εξάλλου, το ότι είμαστε πλασμένη κατ’ εικόνα και ομοίωση με τον δημιουργό μας, δεν είναι τυχαία θεωρία.

Τα ενεργειακά κέντρα επηρεάζονται τόσο από τον τρόπο που ζούμε και σκεπτόμαστε ή τα συναισθήματά μας, τη συμπεριφορά μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες, από το στενό ή ευρύτερο περιβάλλον. Όταν τα ενεργειακά κέντρα χάνουν την ισορροπία τους, αρχίζουν να υπολειτουργούν ή να υπερλειτουργούν. Τότε λέμε ότι τα ενεργειακά κέντρα «μπλοκάρουν».

Ως εκ τούτου, δημιουργούνται προβλήματα συναισθηματικά, διανοητικά, ψυχολογικά ή ακόμη και σωματικά. Η ιατρική σήμερα μιλά για ψυχοσωματικές ασθένειες αναγνωρίζοντας την επίδραση του ψυχισμού του ανθρώπου στο σωματικό επίπεδο.

 • 1. Το Μουλαντάρα είναι το τσάκρα της βάσης, έκφρασή του αθωότητα, η αγνότητα και η σοφία, διάκριση, καλό προσανατολισμό, δυνατή μνήμη και γερό ανοσοποιητικό σύστημα.
 • 2. Το Σβάντισταν, χαρίζει δημιουργικότητα, σταθερή προσοχή και διάκριση, βοηθώντας μας να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος, εσωτερική πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας
 • 3. Το Νάμπι μας χαρίζει ευημερία, ικανοποίηση, ηρεμία και πληρότητα. Επίσης, μας καθιστά ηθικούς και ειλικρινείς, καθώς χάρη σ’ αυτό αποκτούμε την ικανότητα να διακρίνουμε ποιο είναι το ορθό και αυθόρμητα να το πράττουμε.
 • 3α. Όταν το Βόιντ (κενό) είναι σε ισορροπία, γινόμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας και απαλλασσόμαστε από λανθασμένες ιδέες και προσκολλήσεις σε πράγματα που είναι επιβλαβή για μας. Το ενεργειακό αυτό κέντρο μπλοκάρει, όταν βρισκόμαστε υπό την επήρεια ψευτοδιδασκάλων, οι οποίοι μπορεί να μας εκμεταλλεύονται συναισθηματικά ή υλικά.
 • 4. Το κέντρο της καρδιάς μάς δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και της αφοβίας, εκεί υπάρχει η ανιδιοτελής αγάπη, η ευσπλαχνία προς το συνάνθρωπό μας, η αίσθηση της ευθύνης και η αληθινή χαρά.
 • 5. Στο Βισούντι βρίσκονται οι ποιότητες της παρατήρησης, της μη δράσης και της αποταύτισης, της διπλωματίας και της αποστασιοποίησης, η επίγνωση του πραγματικού μας εαυτού που είναι το Πνεύμα.
 • 6. To Άγκνια τσάκρα είναι το κέντρο του Χριστού, της συγχώρησης και της ευσπλαχνίας. της απαλλαγής από το θυμό, το μίσος, την εκδικητικότητα και να γίνουμε αληθινά ταπεινοί, ευγενείς και γενναιόδωροι.
 • 7. Το Σαχασράρα είναι το πιο δυνατό ενεργειακό κέντρο, γιατί ενσωματώνει όλα τα άλλα. Όλα τα 7 ενεργειακά κέντρα έχουν τις έδρες τους στο Σαχασράρα.

Τώρα πριν πούμε για την Ελλάδα και το κέντρο που αντιπροσωπεύει, ας ρίξουμε μια ματιά στον χάρτη της γης και σε ποια κέντρα του σώματος μας αντιστοιχεί. Υπόψη ότι κάθε κέντρο παίζει και διαφορετικό ρόλο ανάλογα αν είναι στο δεξί, αριστερό ή κεντρικό κανάλι του λεπτού συστήματος. (Το Μουλαντάρα υπάρχει μόνο σε αριστερό και κέντρο)

Τι είπαμε εκπροσωπεί, λοιπόν, το κεντρικό Νάμπι, δηλαδή η Ελλάδα, όπου το κέντρο του κέντρου, ο ομφαλός πιστεύεται από τους αρχαίους χρόνους ότι είναι οι Δελφοί;

Το Νάμπι μας δίνει την απαιτούμενη δύναμη για την πνευματική μας άνοδο, καθώς και την απόλυτη αίσθηση της ισορροπίας σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Όταν το Νάμπι βρίσκεται σε ισορροπία, μας χαρίζει ευημερία, ικανοποίηση, ηρεμία και πληρότητα. Επίσης, μας καθιστά ηθικούς και ειλικρινείς, καθώς χάρη σ’ αυτό αποκτούμε την ικανότητα να διακρίνουμε ποιο είναι το ορθό και αυθόρμητα να το πράττουμε.

Όταν ένα τσάκρα της γης λειτουργεί καλά, δεν είναι προς όφελος της χώρας στο οποία ανήκει, αλλά προς όφελος όλου του πλανήτη. Και το αντίθετο: Όταν δυσλειτουργεί και υποφέρει, ‘μπλοκάρει’ όπως είπαμε από εξωτερικούς παράγοντες, τότε υποφέρει όλος ο πλανήτης.

Βλέποντας τον χάρτη του κόσμου σε σχέση με τις ποιότητες ή τις αδυναμίες που υπάρχουν ακόμα λόγω μη ολοκληρωμένης πνευματικής εξέλιξης, ίσως κατανοήσετε καλύτερα κάποια χαρακτηριστικά χωρών: Στην Αμερική, που είναι το κέντρο της επικοινωνίας (Βισούντι) εξελίχθηκε το ίντερνετ. Αν πέσει αυτό εκεί, νεκρώνεται σχεδόν όλο το παγκόσμιο δίκτυο. Χώρες όπως Ιαπωνία και Γερμανία, (δεξιά καρδιά του πατέρα και της ευθύνης) έχουν λαούς πολύ πειθαρχημένους και όχι και τόσο συναισθηματικούς. Το ‘πρέπει’ πάνω από το ‘θέλω’, καθόλου τυχαίο που το χαρακίρι γεννήθηκε σε μια τέτοια χώρα. Η Ελβετία που είναι το δεξί Νάμπι, είναι συγκεκριμένα και το συκώτι, όργανο που ελέγχει την προσοχή, την συγκέντρωση, την σχέση με το χρήμα και καθαρίζει το αίμα. Τυχαίο ότι είναι η χώρα που ξεπλένεται το βρώμικο χρήμα; Και η Κουνταλίνη που είναι στο ‘Ιερό οστό’ όπως το ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες, ένα ξεχωριστό και μοναδικό τσάκρα που ανήκει στην Ινδία, με την μεγαλύτερη ιστορία πνευματικότητα και αναζήτηση απ’ όλες.

Ελλάδα: ευημερία, ικανοποίηση, ηρεμία και πληρότητα

Αν πεινάσει η Ελλάδα, θα πεινάσει ο κόσμος όλος!!! Γιατί ο Έλληνας αγαπάει το φαΐ; Γιατί ό,τι κάνει το περνάει από το στομάχι; Όσο πεινάει ο πλανήτης – πεινάει και ο Έλληνας και προσπαθεί να ικανοποιήσει το Νάμπι του κόσμου, τόσο με την τροφή, αλλά και με υλικά αγαθά που του προσφέρουν ικανοποίηση. Το τραπέζι του αρχαίου πνευματικά ανώτερου Έλληνα, με τον μικρό πληθυσμό στη γη, ήταν λιτό και ισορροπημένο. Φρούτα και λαχανικά και καρποί, λίγο ψάρι και ενίοτε κρέας, κρασί πολλές φορές νερωμένο για να μην βαράει στο κεφάλι κι ήταν ικανοποιημένος. Η κουζίνα του ‘βάρυνε’ δεχόμενος επιρροές από άλλες χώρες, όπως η Τουρκία κι αργότερα κι από το Δυτικό κόσμο, ακόμα χειρότερη.

Όταν τα βασικά εκλείψουν, τότε το κέντρο μπλοκάρει. Αν χαθεί η ευημερία και η ικανοποίηση, τότε χάνεται και η πληρότητα και κάθε επιθυμία για πνευματική άνοδο. Τότε ‘χτυπάει’ στο δεξί Βισούντι και χάνεται και η ‘διπλωματία’ και γίνεται κάποιος επιθετικός. Μετά κλείνει η κεντρική καρδιά, από ανασφάλεια και τέλος μπλοκάρει το Άγκια -θυμός, οργή και καθόλου καθαρή σκέψη, καμία σύνδεση με το συλλογικό συνειδητό, με το Πνεύμα, με την ολοκλήρωση. Όλες οι χώρες αυτή τη στιγμή υποφέρουν κι όλοι οι λαοί, αλλά εδώ είναι η απάντηση στην ερώτηση που ακούγεται τελευταία: “Γιατί τόσο μένος με τους Έλληνες;” Γιατί εκπροσωπούν μέσα από τη γεωγραφική τους θέση, την αίσθηση της ικανοποίησης, τόσο απλά!

Η καλή πλευρά είναι ότι ο ομφαλός της Γης είναι το σημείο που μας συνδέει άμεσα με την ίδια τη Γη, την Μητέρα. Ακόμα και με την Μητέρα Παναγιά, η σχέση που έχει ο Έλληνας δεν είναι καθόλου τυχαία, λατρεύεται εδώ όσο πουθενά αλλού. Στην αρχαία Ελλάδα ως Αθηνά και στην Ορθοδοξία ως Μητέρα του Χριστού αλλά και όλων μας. Εκείνην δεν φωνάζουμε πάντα για βοήθεια; Πηγή δύναμης αστέρευτη και μην το ξεχνάτε αυτό!

Μικρές αλλά χρήσιμες συμβουλές για καλύτερη φυσική κατάσταση αλλά και για αντίσταση σε αυτό που οι σκοτεινοί παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να κάνουν.

Αποφύγετε ό,τι μπλοκάρει το Νάμπι τσάκρα:

 • Τον τζόγο – πάσης φύσεως τυχερά παιγνίδια από ΛΟΤΟ μέχρι καζίνο, χαρτιά, χρηματιστήριο κλπ
 • Το πολύ αλκοόλ -ένα ποτηράκι κρασί, άντε δυο το πολύ
 • Την τσιγκουνιά -δύσκολο στις μέρες μας αλλά όχι ακατόρθωτο. Μπορεί κάποιος να γίνει πιο γενναιόδωρος και σε υλικά αγαθά, αλλά και προσφέροντας χρόνο και συναισθήματα
 • Την γκρίνια -μπλοκάρει το Νάμπι και δημιουργεί ακόμα περισσότερη γκρίνια και στους γύρω μας
 • Τα γρήγορα και κακά γεύματα στο πόδι, καθώς και τα μαγειρεμένα σε εστιατόρια και ντελίβερι – θάνατος για το Νάμπι τσάκρα!
  Κάθε είδους μικρή ή μεγάλη απάτη, μη δε εξαιρουμένης της μοιχείας, αλλιώς χαιρετίστε την ευμάρεια της οικογένειας.

Θετικές κινήσεις:

 • Τρώτε καλά: Δεν σημαίνει ακριβά, αλλά ισορροπημένα διατροφικά γεύματα, πλούσια σε συστατικά, καλομαγειρεμένα με αγάπη κι όχι ετοιματζήδικα, με ηρεμία και όσο γίνεται οικογενειακά (θυμηθείτε και τους αρχαίους προγόνους μας μου έτρωγαν παρεΐστικα).
 • Απολαύστε την ώρα του φαγητού, αργά κι όχι βιαστικά, κι αφού τελειώσει το γεύμα, θυμίστε στον εαυτό σας πόσο το ευχαριστηθήκατε και πόσο ευγνώμονες είστε γι’ αυτό. Στείλτε ένα μήνυμα ικανοποίησης στον εαυτό σας και μην τρώτε αδιάφορα, αλλά κι ούτε σαν κάτι το δεδομένο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αυτή την τύχη και στις μέρες μας όποιος έχει αυτό το προνόμιο θα πρέπει πραγματικά να το εκτιμά και να νοιώθει ευγνωμοσύνη.
 • Παρακολουθείστε τον εαυτό σας αν έχετε κάποιες από τις κακές συνήθειες που προαναφέραμε οι οποίες μπλοκάρουν το Νάμπι σας κι αλλάξτε σιγά σιγά τρόπο ζωής και συμπεριφοράς.
 • Κρατάτε το σπίτι σας και το χώρο δουλειάς καθαρό και τακτικό -προσφέρει ηρεμία στο Νάμπι και καλή τύχη.
 • Αν νοιώθετε ταραγμένοι για κάποιο λόγο, χαλαρώστε με ό,τι σας χαλαρώνει. Από ένα καλό βιβλίο, μια κουβεντούλα, μια χαζοταινούλα ή ακόμα μια απλή μακαρονάδα, η πιο χαλαρωτική τροφή για το Νάμπι
 • Και τέλος, μην ξεχνάτε να λέτε ‘ευχαριστώ’ από καρδιάς σε ό,τι και όποιον μπορείτε: συνανθρώπους σας, τον μπαξέ που σας δίνει καρπούς ή ένα δέντρο, την τύχη σας, τον Θεό!

Λέξη κλειδί ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ – Αγαπήστε το Νάμπι σας όχι εγωκεντρικά, αλλά ως Έλληνες που τους έτυχε αυτή η άγια χώρα, όμως με την ευθύνη να χορτάσει όλον τον πλανήτη!

Related Posts
_____________________________________________________________________________ ANTIMEDIA GROUP: Ενσυναίσθηση - Η Γάτα © 2022 - All Right Reserved
Total
16
Share