Search Menu

Ηλιακή Έκλειψη Δεκεμβρίου 2020: Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα 21 μυστικά της ευτυχίας και επιτυχίας

Σύζευξη Δία – Κρόνου: Το φαινόμενο έχει να συμβεί 400 χρόνια!

Dark Light

Θολή κρίση και προσοχή σε απάτες …. Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς έρχεται να κλείσει σαν επίλογος μία δύσκολη χρονιά που μοιάζει να συνεχίζει να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και στο ξεκίνημα της Νέας χρονιάς τουλάχιστον

Η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 23 μοίρες και 8 λεπτά, στις 14 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα Ελλάδος 6:13μ.μ.

Επηρεάζει άμεσα την ομάδα των μεταβλητών ζωδίων και εννοείται όσους έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις μοίρες της κορύφωσης των ζωδίων: Τοξότες, Δίδυμους, Παρθένους και Ιχθείς.

Η χροιά της Έκλειψης ενώ δείχνει να ομαλοποιούνται καταστάσεις οι οποίες απασχολούν κοσμικά όλο τον Πλανήτη υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις οι οποίες θα θολώνουν την κρίση μας.

Από Αντισκιά και κόντρα Αντισκιά (Κρυφή Σύνοδος-Αντίθεση) θα πρέπει να προσέξουν εκείνοι που έχουν ακριβώς με μισή μοίρα μόνο, ανοχή εμπρός ή πίσω όσοι έχουν Ήλιο, προσωπικό πλανήτη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στις 6 μοίρες και 52 λεπτά των ζωδίων Αιγόκερου και Καρκίνου.

Η κύρια όψη της Έκλειψης είναι το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που θα ομαλοποιήσει καταστάσεις κοσμικά, εκείνες που έδειχναν να παίρνουν ανεξέλεγκτη μορφή και σε προσωπικό επίπεδο αποκαλύψεις οι οποίες θα γίνουν θα έχουν εν τέλει θετικό πρόσημο.

Η άλλη όψη η οποία θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο είναι δυσαρμονική της έκλειψης με τον Ποσειδώνα (τετράγωνο) ο οποίος θα θολώσει τα νερά και θα μας φέρει αντιμέτωπους με ευάλωτο ανοσοποιητικό που με τη σειρά του θα πρέπει να αυξήσει την προσοχή μας σε ασθένειες, λοιμώξεις αλλά και σε μολύνσεις κλπ. Μία ακόμη άλλη ερμηνία της όψης είναι ότι θα πρέπει να προσέχουμε να μην πέσουμε θύμα εξαπάτησης είτε σχέσεων, οικονομικών, συνεργασιών και πάντα ανάλογα με τον οίκο στον οποίο μας επηρεάζει. Προσέχουμε τι ακούμε και τι διαβάζουμε μελετώντας ιδιαίτερα την αξιοπιστία της πηγής διότι ψέματα θα υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό από αρκετούς ανθρώπους είτε εν αγνοία τους είτε ηθελημένα για να πετύχουν κάποιο σκοπό.

Κριός

Ευκαιρίες θα σας δοθούν για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας ειδικά εκείνα που σχετίζονται με σπουδές και εκπαιδευτικά προγράμματα, στόχους που είχατε θέσει προ καιρού, εσείς που περιμένετε κάποιες δικαστικές αποφάσεις. Μπορεί να μην συναινούν τα κοσμικά δρώμενα αλλά να γνωρίζετε ότι θα μπορούσατε με επιτυχία να προγραμματίσετε από τώρα κάποιο ταξίδι έστω για αργότερα, το οποίο ανεξαρτήτου σκοπού μπορεί να υλοποιηθεί. Προσπαθείστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από προβλήματα οικογενειακού περιεχομένου.

Ταύρος

Κεντρικό θέμα απασχόλησης σας αυτό το διάστημα θα είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τα οικονομικά σας, τα οποία με σύνεση δεν δείχνουν καμία ανυπολόγιστη απώλεια. Εσείς που μπορεί να οφείλετε κάποια χρήματα, π.χ. προς το δημόσιο θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε με μία καλή συμφωνία ή διακανονισμό τις υποχρεώσεις σας. Μην βιαστείτε μόνο να πραγματοποιήσετε κάποια σοβαρή αγορά σκεφτείτε καλά όλα τα ενδεχόμενα.

Δίδυμος

Οι σχέσεις, ο γάμος σας και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν με την Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη. Εφιστώντας τη προσοχή στις ουτοπίες, στις ψευδαισθήσεις και στην πλάνη από τους άλλους προς εσάς, θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα ώστε να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης. Επαγγελματικές συμφωνίες μέσω των συνεργατών σας θα πρέπει να φιλτραριστούν ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα φαίνεται να παραμένει ίδια χωρίς μεταβολές και η ρουτίνα φαίνεται να σκοτώνει την ενεργητικότητά σας. Ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητα σας εστιάζοντας σας τη προσοχή στα εργασιακά που δεν ήταν τόσο καλά το τελευταίο διάστημα. Προσοχή δείξτε και σε κατοικίδια όσοι έχετε. Θέτωντας στόχους αυτό το διαστημα μικρούς καθημερινούς, είναι μιά λύση στο να ξεφύγετε από την μελαγχολία των ημερών. Η έναρξη μιας νέας διατροφής και διακοπή κακών συνηθειών θα μπορείτε να πετύχετε τα μέγιστα.

Λέων

Θετική η επιρροή κατά το μεγαλύτερο ποσοστό αυτή της έκλειψης για εσάς δίνοντας σας την ευκαιρία στις γιορτές να περάσετε όμορφα και ζεστά με άτομα που αγαπάτε. Θα έχετε την έχετε την έμπνευση για δημιουργικές ενασχολήσεις ειδικά όσοι προβάλεστε αρκετά προς τα έξω, θα έχετε μία λάμψη με την οποία θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς και για αυτό δεν θα λείψουν φλερτ, νέες γνωριμίες και έρωτες. Η σχέση με τα παιδιά ανανεώνεται με χαρά και σημαντικές προσωπικές στιγμές.

Παρθένος

Το τέλος του έτους δε σας βρίσκει να πλέετε σε πελάγη ανέμελα χαράς και διασκέδασης. Θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά ζητήματα ώστε να βρείτε λύσεις στα άτομα που είναι ή θεωρείτε ως οικογένεια. Θα έχετε σημαντικά το αίσθημα και την ανάγκη θαλπωρής αυτές τις μέρες με έντονη προσκόλληση για συναισθηματική ασφάλεια. Καθυστερήσεις και λάθη φαίνονται να υπάρχουν για όσους από εσάς είχατε ξεκινήσει διαδικασίες αγοραπωλησίας που θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή σε ανατροπές που είναι πιθανές να συμβούν.

Ζυγός

Μετά από τόσα και τόσα που έχετε περάσει με τις πλανητικές δυσαρμονικές επιρροές πάνω σας επιτέλους το κλίμα για εσάς ξεκαθαρίζει. Η έκλειψη προς εσάς δεν είναι αρνητική και φαίνεται από εδώ και πέρα να αλλάζει το σκηνικό υπέρ σας. Η Έκλειψη θα τονίζει θέματα κοινωνικότητας και σχέσεων στο ευρύ περιβάλλον σας. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και φίλους ώστε να νιώσετε όμορφα ξέγνοιαστα αλλά και δημιουργικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του τελευταίου μήνα του έτους.

Σκορπιός

Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας γιατί λόγω υποχρεώσεων ειδικότερα από το πεδίο της σχέσης ή των φίλων σας θα υπάρχουν έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Δεν υπάρχει όμως ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας γιατί το πλανητικό σύνολο σας στηρίζει ειδικά σε θέματα γνωριμιών και φιλιών ώστε να μπορέσετε να περάσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Τοξότης

Η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας δηλαδή ηλιακά στον πρώτο σας οίκο, στην προσωπικότητα σας. Η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ποσειδώνα σας βγάζει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά που έχει άμεσα αντίκτυπο στην προσωπικότητα σας από την άλλη έχουμε όμως την θετική όψη της Έκλειψης με τον Άρη όπου θα σας τροφοδοτήσει με τη δύναμη και το σθένος να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε με επιτυχία. Για τους ελεύθερους είναι ένα καλό διάστημα να αποκόψετε τα δεσμά του παρελθόντος και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Αποκαλύψεις φέρνει η Έκλειψη του Δεκεμβρίου σε εσάς σε παρασκηνιακά λόγια, μυστικά και καταστάσεις που δρουν εις βάρος σας καιρό τώρα ώστε να καταλάβετε πραγματικά ποιοι δρουν υπέρ σας και ποιοι κατά προς εσάς. Επίσης δεν θα λείψει ο απολογισμός των πεπραγμένων του έτους σε πράξεις και αποφάσεις που είχατε κληθεί και πηρατε κατά την διάρκεια του έτους.

Υδροχόος

Κοινωνικότητα είναι αυτό που θα φέρει η Έκλειψη για εσάς τους Υδροχόους μετά από ένα ξεκαθάρισμα από τους φιλικούς σας κύκλους και ομάδες που είστε ενταγμένοι ώστε να κρατήσετε και εσείς κοντά σας αυτούς που αξίζουν. Ευνοείστε επίσης αυτό το διάστημα να ολοκληρώσετε στόχους που είχατε θέσει το προηγούμενο διάστημα με επιτυχία.

Ιχθείς

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε και να εστιάσετε ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας. Δράστε μελετημένα και όχι παρορμητικά σε τυχόν εντάσεις ή πιέσεις οι οποίες ξεκινούν από το επαγγελματικό σας πεδίο. Εάν δεν προσέξετε σε αυτόν τον τομέα ενδεχομένως εκτός από ρήξεις μπορεί να υπάρξει και λήξη μιας συνεργασίας στην καριέρα σας. Εξετάστε επίσης καλά τις επαγγελματικές προτάσεις που σας κάνουν για να αποκλείσετε την πιθανότητα εξαπάτησης.

Οι προβλέψεις είναι του Βασίλη Χριστοφή

Related Posts
_____________________________________________________________________________ ANTIMEDIA GROUP: Ενσυναίσθηση - Η Γάτα © 2022 - All Right Reserved
Total
7
Share