Search Menu

10 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει ποτέ να τα βάζετε με άτομα με Ενσυναίσθηση

Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020

Οι θρησκευόμενοι ζουν περισσότερα χρόνια από τους άθρησκους | Έρευνα

Dark Light

Τα άτομα με Ενσυναίσθηση είναι εξαιρετικά ισχυροί άνθρωποι και καλό θα ήταν να μην τα βάζετε μαζί τους. Είναι εξαιρετικοί στην ανάγνωση της γλώσσας του σώματος, αλλά και οι καλύτεροι ντετέκτιβ του νου και… όχι μόνο…

Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση γεννιούνται με ένα δώρο: Έχουν τη δυνατότητα να αισθάνονται τα συναισθήματα των άλλων. Αν και αυτό είναι βολικό όταν χρειάζεστε κάποιον για να μιλήσετε, δεν είναι το κύριο χάρισμα τους. Είναι ειδικοί της ανθρώπινης ψυχολογίας, λες και είναι η δεύτερη φύση τους. Οπότε, καλό είναι να μην τα βάζει κανείς μαζί τους.

Ο καλύτερος τρόπος να καταλάβει κανείς πως γίνεται αυτό, είναι να αποδεχτεί ότι… απλά έτσι γίνεται! Τα άτομα αυτά συνδέονται με το συλλογικό συνειδητό, γι’ αυτό και είναι δύσκολο να τα ξεγελάσεις.

1. Είναι καλοί ανιχνευτές ψεύδους

Όταν κάποιος ψεύδεται, κάνει ορισμένες υποσυνείδητες κινήσεις του σώματος και «τικς». Το πιο σύνηθες, είναι η κίνηση των ματιών τους. Ωστόσο, το άτομο με ενσυναίσθηση, αντιλαμβάνεται επιπλέον πράγματα που εκπέμπει το σώμα ή ενέργεια εκείνου που λέει ψέματα. Αν είστε ένα τέτοιο άτομο, ίσως δεν ξέρετε το πως και το γιατί, αλλά το νιώθετε στο στομάχι όταν κάποιος προσπαθεί να σας πει ψέματα.

2. Μην προσπαθήσετε να τους ξεγελάσετε

Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση, αισθάνονται τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, πολύ περισσότερο από ό, τι θα ήθελαν και οι ίδιοι. Εξαιτίας αυτού, οπότε και ξέρουν πότε κάποιος προσποιείται. Μην το προσπαθήσετε, λοιπόν, γιατί απλά… δεν θα πιάσει.

3. Αισθάνονται την ζήλια

Μπορούν να αισθάνονται όταν κάποιος τους ζηλεύει. Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό θα τους κάνει να αισθάνονται ανώτεροι, αλλά αυτό θα ήταν λάθος. Συχνά θα επιδείξουν ταπεινότητα για να κάνουν τους άλλους να αισθανθούν πιο άνετα.

4. Αισθάνονται το μίσος

Όπως και με την ζήλια έτσι και το μίσος, είναι ένα τόσο αρνητικό συναίσθημα που εκπέμπει μια αρνητική ενέργεια που είναι αρκετά ισχυρή, που την αντιλαμβάνονται και απομακρύνονται από αυτό το συναίσθημα. Δεν βλάπτονται από το μίσος σας, αλλά προτιμούν να μην επηρεάζεται η ψυχή τους από την αρνητική σας ενέργεια. Δεν χάνουν τον ύπνο τους για οποιοδήποτε μίσος – γεγονός που συχνά αναγκάζει τους ανθρώπους να τους μισούν ακόμα περισσότερο.

5. Γνωρίζουν τις Προκαταλήψεις σας

Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση, γνωρίζουν πάντα πότε κάποιος έχει μια κρυμμένη προκατάληψη. Ποιοι δεν δέχονται τη διαφορετικότητα και ειδικά εκείνην που αφορά στους ίδιους, με το χάρισμα της ενσυναίσθησης. Χάνουν κάθε ενδιαφέρον για αυτά τα άτομα τα οποία θεωρούν ρηχά ή εγωκεντρικά

6. Ξέρουν πότε είστε καλά και πότε όχι

Είναι αδύνατον να κρυφτείτε από την ενσυναίσθηση τους, καθώς είναι μάστορες στο να νιώθουν πως αισθάνονται οι άλλοι. Είναι οι καλύτεροι φίλοι γιατί μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα μαζί τους, αλλά η “βοήθεια” τους πάει ακόμα πιο μακριά και… με ‘θεραπευτικές’ ικανότητες για την ψυχολογία σας.

7. Αποκωδικοποιούν τις προθέσεις σου

Συχαίνονται την ψιλοκουβεντούλα κι ακόμα περισσότερο την κολακεία. Η πιο ισχυρή ικανότητα αυτών των ατόμων είναι η αποκρυπτογράφηση των ενεργειών και των προθέσεων του άλλου κι ενοχλούνται όταν τους κολακεύει κάποιος από πρόθεση.

8. Ξέρουν πότε βρίσκεστε στο λάθος δρόμο

Αν έχετε έναν εμπαθικό φίλο και σας προειδοποιεί για κάτι, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ. Είναι άριστοι στην πρόβλεψη της αυτοκαταστροφής ή εσφαλμένων αποφάσεων και οι συμβουλές τους θα είναι πάντα καθαρές και ανιδιοτελείς. “Μυρίζονται” από πριν μια λάθος απόφαση που οδηγεί σε σκοτεινό μονοπάτι.

9. Μην προσπαθείτε να είστε κάποιος που δεν είστε

Τα άτομα με ενσυναίσθηση έχουν τη δυνατότητα να δουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Αναγνωρίζουν το Πνεύμα σας και σας εκτιμούν με τα καλά και τα στραβά σας. Μην προσπαθήστε να δείξετε ότι είστε κάτι άλλο, γιατί αυτό θα είναι μάταιο και θα χάσετε έτσι έναν πολύ καλό φίλο.

10. Εντοπίζουν την εκμετάλλευση

Οι γνωστές “μαλαγανιές” στα άτομα με ενσυναίσθηση δεν περνούν. Μην το επιχειρήσετε γιατί τους χάσατε αμέσως. Πείτε αυτό που θέλετε και ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας από την αρχή, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάρετε από αυτούς αυτό που θέλετε. Οι “Θεωρίες των Παιγνίων” για αυτούς είναι… όταν πήγαινες ερχόμουν!

Σε γενικές γραμμές, έχετε να κάνετε με άτομα που σας “διαβάζουν” καλύτερα πολλές φορές κι από εσάς τους ίδιους. Μην τα βάζετε μαζί τους, απλά χαρείτε την φιλία τους γιατί μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι. Δεν είναι μόνο τι ‘πιάνουν’ από σας ως συμπεριφορά, αλλά και ως “κακές συχνότητες”. Αλλάζοντας συμπεριφορά, θα αλλάξουν και οι κακές συχνότητες σας!

Related Posts
_____________________________________________________________________________ ANTIMEDIA GROUP: Ενσυναίσθηση - Η Γάτα © 2022 - All Right Reserved
Total
6
Share