Search Menu

Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020

Μελέτη: Η θρησκευτικότητα των γονέων μειώνει τον κίνδυνο αυτοκτονίας των παιδιών

10 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει ποτέ να τα βάζετε με άτομα με Ενσυναίσθηση

Dark Light

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου 2020 οδηγεί σε κλείσιμο θεμάτων. Είναι η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς και η προτελευταία για το 2020

Η έκλειψη θα είναι ορατή από την Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία και τμήμα της Ασίας. Είναι μια «σκιώδης» σεληνιακή έκλειψη, που η σελήνη κινείται μέσα στο εξωτερικό μέρος της σκιάς της Γής.

Ποια ζώδια επηρεάζει;

Επηρεάζει τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Για την Αθήνα, η έκλειψη ξεκινά 2.32πμ. Το μάξιμουμ της έκλειψης είναι στις 4.42πμ. Το τέλος της έκλειψης είναι 6,53πμ. Κορυφώνεται στην 8.38 μοίρα του άξονα Διδύμων – Τοξότη. Σε κάθε Πανσέληνο, έχουμε την κορύφωση των γεγονότων που ξεκίνησαν στον προηγούμενο κύκλο της Νέας Σελήνης.

Μόνο που στον κύκλο αυτόν τα πράγματα είναι διαφορετικά και μιλούν για το κλείσιμο του κύκλου των θεμάτων που μας απασχόλησαν μέσα στην χρονιά ή τα προηγούμενα χρόνια.

Στην Πανσέληνο «φωτίζεται» κάθε τι κρυμμένο, κάθε τι που δεν έχουμε καταφέρει να το αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο.

Όψεις

Αυτή η αντίθεση του Ηλίου με την Σελήνη, μας αναγκάζει να ανακαλύψουμε τι δεν έχουμε χειριστεί σωστά, που βρίσκεται το λάθος έτσι ώστε να το διορθώσουμε.

Η Σελήνη, δεν είναι φτιαγμένη για να λειτουργεί με τη λογική. Δεν λέει αναλύω, λέει “νιώθω”. Αν αφαιρέσεις από την Σελήνη τη δυνατότητα του συναισθήματος, της έχεις κόψει τα πόδια.

Έχει ωστόσο σαν αντιστάθμισμα, την ικανότητα να συνδέεται και να προσαρμόζεται πάρα πολύ εύκολα. Κι εδώ, στο φεγγάρι των Διδύμων, η «σύνδεση» της γίνεται μέσα από τις λέξεις και τις πληροφορίες.

Το βασίλειο του νου, είναι το εργαστήρι που ζυμώνονται οι σκέψεις και οι επιθυμίες, αλλά και οι πληροφορίες. Από εδώ, θα βγουν προς τα έξω, διαμορφώνοντας την πραγματικότητα μας , κατά πως τις χρησιμοποιούμε.

Οι λέξεις έχουν την δική τους δόνηση. Είναι αυτές που ορίζουν σχεδόν ολοκληρωτικά το παιχνίδι της ζωής σου. Και είναι καθαρά στο χέρι σου το πως θα τις χρησιμοποιήσεις. Για να ομορφύνει με αυτές την ψυχή ή το μυαλό σου, αλλά και τους γύρω σου ή να τα ασχημίσεις.

Ο Ερμής (κυβερνήτης αυτής της έκλειψης), είναι ένας πλανευτής, διφορούμενος και ρευστός, που ενεργοποιεί την συλλογιστική σου διαδικασία. Δε μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Δε πρέπει να τον εμπιστευτείς, μια και έχει την τάση να «μαγειρεύει» τα πράγματα κατά πως τον βολεύουν. Δεν έχει ούτε κρίση ούτε και αντικειμενικότητα, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βάλεις να εκτελεί χρέη του υπηρέτη σου. Να του λες τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Εσύ. Αλλιώς είναι πολύ εύκολο να σε παραπλανήσει.

Εδώ βρίσκεται στην 27η μοίρα του Σκορπιού, μόλις έχει σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τον Δία και ετοιμάζεται να πάει να συναντήσει τον Κρόνο. Κι εδώ απαιτούνται πολύ αυστηρά όρια και πλαίσια, για όποιον έχει αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρο του, τον στόχο η την επιθυμία του.

Η οργάνωση είναι αυτή που θα δώσει αποτέλεσμα, και όχι μια ευκαιριακή συγκυρία πραγμάτων. Γιατί μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες, το ερώτημα ωστόσο είναι πως θα τις αξιοποιήσεις..

Τα «φώτα» της έκλειψης πέφτουν πάνω σε δύο Βασιλικούς Αστέρες. Τον Aldebaran (9 Διδύμων) και τον Antares.(9 Τοξότη). Είναι μια εξαιρετικά σημαντική έκλειψη, μια και μιλά για το τέλος μια εποχής, για την ακρίβεια και μέσω αυτών υπερτονίζεται.

Όλη η «δουλειά» που έχουμε κάνει με τον εαυτό μας, αλλά και με τις σχέσεις μας, ήρθε η ώρα να πάρει την θέση που της αξίζει. Κι εδώ θα φανεί το κατά πόσο είμαστε συνεπείς στις αρχές και τις αξίες μας η κατά πόσο τις προσαρμόζουμε κατά πως μας βολεύει.

Γιατί σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά και με ταχύτατους ρυθμούς, το μεγαλείο της Δύναμης και της Πίστης είναι που θα κάνει την διαφορά.

πηγή: myastro.gr

Στις 14 Δεκεμβρίου ακολουθεί έκλειψη Ηλίου, ΜΗ ΟΡΑΤΗ από Ελλάδα.

Related Posts
_____________________________________________________________________________ ANTIMEDIA GROUP: Ενσυναίσθηση - Η Γάτα © 2022 - All Right Reserved
Total
1
Share